Schadeherstel

Helaas kan uw auto ook een keer schade hebben. U bent voor schade reparatie bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen de afhandeling met uw verzekering en natuurlijk dat uw auto er weer keurig gerepareerd bij staat. U bent ook van harte welkom voor het taxeren van een schade zodat u een schadebedrag naar uw verzekering op kan geven. Ook de afhandeling met de expert kunnen wij voor u regelen. Uiteraard kunt u bij ons een leenauto meekrijgen.

Als uw verzekeringsmaatschappij u naar een bepaald schadebedrijf stuurt, kom dan ook eens langs bij ons. Wij handelen alle schades van alle verzekeringen af, ook als de verzekeringsmaatschappij anders adviseert. Wij regelen alles voor u zodat u alleen uw gerepareerde auto weer bij ons op hoeft te halen.

Tevens kunnen wij het restylen (=uitdeuken zonder spuiten) voor u verzorgen.

Ruiten reparatie

Onzichtbaar repareren

Een kleine beschadiging in een gelaagde voorruit hoeft niet te betekenen dat de ruit vervangen dient te worden. Kleine beschadigingen in de voorruit kunnen vaak nagenoeg onzichtbaar gerepareerd worden. U doet er goed aan zo spoedig mogelijk na de inslag langs te komen. Zo voorkomt u inwerking van vocht en vuil waardoor de ruit kan scheuren.

Ruitvervanging

Indien de ruitschade niet gerepareerd kan worden of wanneer de beschadiging in het gezichtsveld van de bestuurder zit, is ruitvervanging de enige veilige oplossing. Het vervangen van een autoruit vereist specialistische kennis. Wij werken met hoogwaardige materialen en goed getrainde vakmensen die u graag van dienst zijn met het monteren met een nieuwe ruit.