Over ons

Autobedrijf Bert Hardeman is een full service autobedrijf waarbij uw auto in vertrouwde handen is. Full service wil zeggen: in- en verkoop, onderhoud en reparatie van alle automerken. Professioneel, klantgericht en vakbekwaam dat is waar Autobedrijf Bert Hardeman voor staat. Hieronder introduceren wij ons graag aan u.

Geschiedenis

In 1986 zijn Bert en Maaike gestart met het autobedrijf. Dat was aan de Valleistraat in de garage achter het woonhuis. Door de uitdijdende werkzaamheden was er behoefte aan meer ruimte. Vanaf 2000 werden de werkzaamheden verder voortgezet in het huidige pand aan De Smalle Zijde. Inmiddels beschikt Autobedrijf Bert Hardeman over een moderne werkplaats, een ruime showroom en een buitenterrein. Ondertussen is er ook al gedacht aan bedrijfsopvolging zoals u hiernaast kunt lezen.
 

Sinds juli 2014 is Maurits van de Merwe, een schoonzoon van Bert en Maaike, in het bedrijf toegetreden om het bedrijf op termijn over te nemen van Bert en Maaike. Maurits heeft een commerciële opleiding gehad en heeft sinds zijn studie 5 jaar in de internationale handel gewerkt. Zijn grote hobby is al sinds jongs af aan de auto geweest. De mogelijkheid om in het autobedrijf in te groeien werd dus ook met beide handen aangegrepen.

Nu

Verkoop

De afdeling verkoop houdt zich bezig om een zo breed mogelijk aanbod aan gebruikte en nieuwe auto’s te kunnen aanbieden. Onze nadruk ligt hierbij op het leveren van een betrouwbare occasion tegen een aantrekkelijke prijs. Wij onderscheiden ons door onze auto’s zo klaar mogelijk aan te bieden. Dit houdt in dat u voor een scherpe aantrekkelijke prijs een auto krijgt waar bijvoorbeeld al een APK keuring op uitgevoerd is en technisch gecontroleerd is. Waar nodig, heeft de auto ook al onderhoud gehad, zoals een nieuwe distributieriem. Wij streven er naar om u een auto te kunnen bieden die al klaar staat voor u. Wij rekenen dan ook geen rijklaarmaakkosten en u kunt de auto bij ons in veel gevallen meteen meenemen. Wij verwelkomen u dan ook graag bij ons in Veenendaal.

Werkplaats

De afdeling werkplaats richt zich volledig op het onderhoud en de reparatie van uw voertuig. Wij beschikken over een ruime, moderne werkplaats. Onze goed opgeleide monteurs werken met gereedschap dat helemaal up to date is, zodat wij alles voor uw auto kunnen betekenen. Dit allemaal tegen een schappelijk tarief zoals u van een universeel Bovag bedrijf kunt verwachten. Hieronder stellen we ons team in de werkplaats graag aan u voor:


Met dit team staan wij dagelijks voor uw klaar om u altijd mobiel te kunnen houden. Dit doen wij al sinds 1986 en hopen dit nog jaren voor u te kunnen doen. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze uitstekende service en wat onze uitgebreide mogelijkheden voor u kunnen betekenen? Bel of kom langs, u bent van harte welkom in Veenendaal op De Smalle Zijde 33.