Onze services

Hierbij willen we u graag kennis laten maken met een aantal van onze services. U kunt, naast onze werkplaats en verkoopafdeling, ook bij ons terecht voor verschillende randzaken die met autorijden te maken hebben. Zo kunt u onder andere via ons een autoverzekering afsluiten of een financiering voor uw droomauto regelen. Ook als uw auto schade heeft of als er een ruit vervangen moet worden bent u bij ons van harte welkom.

 

Leenauto

Wanneer u uw auto bij ons in onderhoud geeft zorgen wij er graag voor dat u een leenauto of een leenfiets ter beschikking heeft. Voor een leenauto rekenen wij 12 euro per dag inclusief BTW, excl. brandstof. Leenfiets is gratis. Bent u niet in de gelegenheid om uw auto bij ons te kunnen brengen, dan zijn wij u graag van dienst met een haal en brengservice. Dit uiteraard in overleg.


 

Inkoop

Als uw auto om welke reden dan ook overcompleet is geworden, bent u bij ons van harte welkom om deze aan ons aan te bieden. Wij kunnen vrijblijvend een bod doen op uw auto en de verdere administratie voor u afhandelen.


 

APK

Iedere auto in Nederland moet beschikken over een geldige APK. Wij zijn u graag van dienst om deze keuring voor u uit te voeren. In combinatie met een grote beurt is een APK keuring bij ons gratis. Wij zijn geen prijsstunter met APK’s maar wij willen een stuk kwaliteit leveren. Wij proberen de auto zo objectief mogelijk volgens de regels te keuren. Zo wordt u niet geconfronteerd met discutabele kosten.


 

Banden

Wij kunnen u ook goed van dienst zijn met banden. Wij leveren een uitgebreid assortiment met zowel winter als zomerbanden. Ook All-season en runflat banden leveren wij.

Zoekopdrachten

 

Mocht u de door uw gewenste auto bij ons niet kunnen vinden, dan zijn wij u graag van dienst met onze marktkennis en ervaring om de juiste auto voor u op te zoeken. U kunt aan ons een zoekopdracht opgeven met daarin uw wensen en eisen waarna wij gaan proberen u van de juiste auto te voorzien. Wij hebben met deze dienst al veel tevreden klanten aan een auto geholpen. Ook nieuwe auto's kunnen wij tegen dezelfde voorwaarden als een dealer leveren. Gebruik maken van deze dienst? Stuur dan een email naar info@berthardeman.nl