Nieuwsbericht

Winterkeuring 2018

Winterkeuring/wielenwissel 2018                                             Oktober 2018

/data/news/thumb_a2bb5e84cea79a9c21c28467f00ad410.jpg
Geachte relatie,

De winter staat weer voor de deur en daarom willen wij u graag uitnodigen voor onze jaarlijkse winterkeuring. U bent op één van onderstaande data van harte welkom om uw auto op een aantal vitale punten te laten checken. Onder meer zullen we ervoor zorgen dat uw winterklaar is door bijvoorbeeld de sloten te smeren en de accu te testen. Dit voorkomt voor u hopelijk een vervelende verrassing als het echt winter wordt. Deze keuring is voor u als klant helemaal gratis.


Wielenwissel
Ook dit jaar is het mogelijk om tijdens deze twee dagen uw wielen te laten wisselen. Uit voorgaande jaren is gebleken dat het voor zowel u als ons gemakkelijk is om dit in combinatie met de winterkeuring uit te voeren. Daarom geven we u ook dit jaar 50% korting op het wisselen van de wielen tijdens de winterkeuringsdagen. Het wisselen gebeurt op volgorde van binnenkomst.

De keuringsdagen zijn dit jaar op:

Vrijdag     9 november      08:00-17:00
Zaterdag 10 november     09:00-15:00 


Wilt u buiten deze data een keuring laten uitvoeren? Dit kan op afspraak en kost € 19,95

Winterwielen
Heeft u nog geen winterwielen? Wij helpen u graag aan een goed set winterbanden, eventueel voorzien van velgen. Uw zomerwielen kunnen wij hier opslaan zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Wij hebben dit jaar ook diverse gebruikte sets liggen. Vraag bij ons of er een passend set tussen zit.

Wij zijn u graag verschijnen op één van de genoemde data. Er ligt ook weer een kalender voor u klaar om mee te nemen.

Met vriendelijke groet,

Het Bert Hardeman team
Bert, Maaike, Maurits, Dirk, Jan, Cees en Gerald

30-10-2018 08:41

Share |